Într-un Campionat Național U13 cu 54 de echipe înscrise, Wild Cats Baia Mare s-a clasat pe locul 6. La finalul unui sezon cu 26 de meciuri, dintre care 18 soldate cu victorii.

Învinși în grupe de două echipe care au urcat pe podium

În perioada 31 mai – 4 iunie, la Târgoviște, Wild Cats Baia Mare a participat la turneul final al Campionatului Național U13. În grupe, băimărenii au pierdut meciurile cu echipa care avea să devină vicecampioana României, ACS Dan Dacian București (scor, 53-62), și cu cea care a câștigat medaliile de bronz, CSȘ Dinamo București (scor, 44-56). Au câștigat mai apoi întâlnirea cu Petrolul Ploiești (scor, 43-32). ”Putem spune că am avut o grupă grea, dar am reușit să facem față cu brio”, declară antrenorul Sebastian Man pentru eZiarultău.

Sezon cu 26 de meciuri, dintre care 18 victorii

Au urmat jocurile pentru configurația clasamentului. În partida pentru locurile 5-8, Wild Cats a evoluat împotriva gazdelor de la CSȘ Târgoviște. Victorie cu 60-52. În ultimul joc al sezonului, băimărenii au întâlnit Alpha Sibiu pentru locul 5. Meci pierdut cu 60-80. ”În această partidă am avut trei jucători importanți care nu au mai evoluat din pricina unor accidentări”, precizează Man.

În consecință, Wild Cats Baia Mare termină sezonul 2022/2023 la categoria de vârtă U16 pe locul 6, la finele unui Campionat Național în care au fost înscrise 54 de echipe. 26 de meciuri a disputat în această ediție de campionat Wild Cats. Dintre acestea, 18 au fost victorii.

”Ne-ați făcut mândri”

”Dorim să le mulțumim părinților care au fost prezenți la Târgoviște pentru toată susținerea de care au dat dovadă. S-au făcut auziți din tribune meci de meci, iar astfel au creat o atmosferă în care băieții s-au simțit mereu pregătiți să dea totul pe teren 🎉 Felicitări, băieți, pentru rezultatul obținut și pentru tot efortul pe care l-ați depus în acest sezon! Ne-ați făcut mândri 👏🏼”, este parte din mesajul postat de oficialii clubului.

Wild Cats Baia Mare: Răzvan Gădălean, Denis Socaciu, Rareș Cornea, Robert Kracz, Daniel Ciorba, David Ciorba, Matei Balea, Andrei Filip, Emanuel Maxim, David Mureșan, Dominic Gherna, Alex Gâta, Rareș Pișcoran, Alexandru Vanciu, Emil Istrat, Răzvan Vele, Patrik Marinca, Tudor Pop. Antrenori: Sebastian Man, Călin Nicoară, Dan Donca.

Campioană națională la U13 este ACS U-BT Cluj-Napoca.

Sursă video și foto: Sebastian Man

CITEȘTE ȘI:
Handbal – juniori 4 | Academia ”Alexandru Csepreghi”, la turneul final

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.