Excedentul anual al bugetului judeţului Maramureş rezultat la încheierea exerciţiului bugetar pe anul 2020, repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru drumuri judeţene şi comunale, aprobarea cotizațiilor ce se plătesc de către Consiliul Județean pentru diferite structuri asociative și stabilirea structurilor sportive de performanţă de prim eşalon care pot  beneficia de finanţarea programelor sportive s-au aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de vineri.

În cazul drumului expres Baia Mare – Satu Mare e vorba de o distanță totală de 55,5 km. Costurile sunt estimate la 340 de milioane de euro. În ceea ce privește drumul expres Baia Mare – Jibou, sunt 54,8 km, costurile fiind estimate la 425 de milioane de euro. Pentru ambele proiecte fondurile sunt prevăzute în Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

Cât despre studiul de fezabilitate pentru podul peste Tisa, acesta este finalizat, cererea de finanțare  este depusă de către CNAIR prin Programul Operațional Infrastrcutură Mare. Este un proiect de peste 160 de milioane de lei.

Sursa: Consiliul Județean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.