Ediția de primăvară a Săptămânii PSI (26 februarie – 3 martie) ajunge și în Baia Mare. Va fi organizată în 14 orașe, în care vor avea loc 44 de ateliere animate de psihoterapeuți cu bogată experiență.

”Te-ai îndrăgostit până peste urechi, dar de unde știi că el sau ea este persoana potrivită? Stilurile voastre diferite de atașament, bagajul emoțional pe care fiecare îl aduce din trecut n-o să pună oare în pericol armonia și bucuria în cuplu? Iar dacă vă certați, cum reparați, apoi, legătura voastră intimă și cum ajungeți la o iubire matură? Dar lucrurile nu se încheie aici – vor veni apoi copiii, cu provocările diverselor vârste – cum te conectezi la ei, cum îi ghidezi printr-o lume plină de știri false și de dispozitive care le fură atenția? Cum stabilești o relație de încredere cu ei și, în fine, cum împaci stresul parental cu relația de cuplu?”, se arată în prezentarea evenimentului.

Săptămâna PSI va fi marcat în Baia Mare la librăria Cărturești din VIVO!. Luni, 26 februarie, psihoterapeut Ela Balaj, colaborator eZiarultău, va vorbi despre ”Relația de cuplu, între mit și realitatea actuală. Relații conștiente”. Marți, 27 februarie, psihoterapeut Cecilia Ardusătan prezintă atelierul ”Nu te supăr intenționat. Sunt doar dezorientat!”. Despre ”Iubirea matură: de la efort, conflict și planificare, la bucurie și abandon” va vorbi psihoterapeut Radu Pomohaci miercuri, 28 februarie.

În perioada 26 februarie – 3 martie, cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor beneficia de o reducere de 20% în întreaga rețea a librăriilor Cărturești.

Săptămâna PSI este un eveniment organizat de Editura Trei în colaborare cu rețeaua librăriilor Cărturești. Atelierele de psihologie încep de la ora 19.00. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Sursă: Cărturești. Imagine de la Pixabay

CITEȘTE ȘI:
Uneori a te vindeca doare mai tare decât rana în sine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.