Direcția de Venituri a Primăriei Municipiului Baia Mare

Atât Direcția de Venituri a Primăriei Municipiului Baia Mare, cât și Biroul de Evidență Informatizată a Persoanei Baia Mare s-au mutat în această săptămână în sedii noi.

Băimărenii pot să își plătească de azi taxele și impozitele locale în condiții civilizate, dat fiind că Direcția de Venituri a Primăriei Municipiului Baia Mare s-a mutat într-un nou sediu. Situat în Centrul istoric al orașului, în cadrul Centrului de Afaceri Milleniul, noul sediu este situat la intersecția străzilor 1 Mai cu Vasile Lucaciu și Piața Libertății, respectiv pe strada Vasile Lucaciu nr. 2.

Și tot de azi, băimărenii pot beneficia de azi de condițiile moderne oferite de noul sediul al Biroului de Evidență Informatizată a Persoanei Baia Mare, care s-a mutat în această săptămână în clădirea fostului club Phoenix, pe strada Tineretului nr. 2A. O altă noutate este aceea că, începând tot de azi, cetățenii vor putea să se programeze inclusiv online pentru a-și rezolva problemele care țin de Evidența Populației, accesând site-ul primăriei, secțiunea programări on line.

Sursă informații și foto: Municipiul Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.