În 17 și 18 octombrie are loc Baia Mare Half Marathon – competiție de alergare pe șosea cu start și finish în inima orașului Baia Mare. ”Pentru fiecare kilometru pe care-l vor alerga concurenții noștri, noi vom planta un copac”, anunță organizatorii de la Rotary Club Baia Mare.

În 17 și 18 octombrie, Baia Mare aleargă pentru… pădurea Baia Mare Half Marathon. Asta pentru că fiecare kilometru alergat înseamnă un copac plantat de Rotary Club Baia Mare.

Baia Mare Half Marathon reunește în total patru curse competitive și două necronometrate.

Dacă alergi cursa de semimaraton (21 km) contribui cu 21 de copaci plantați; fiecare membru al ștafetei de 3x7km contribuie cu câte șapte copaci; dacă parcurgi proba de cross (7km) ajuți cu 7 copaci plantați; cu 5 copaci îți aduci contribuția în cazul în care participi la cursa de o milă (1.600m); în timp ce fiecare participat la cele două curse necronometrate (cursa populară de 3 km și cursa pentru copii) contribuie cu câte 3 copaci.

”Dacă dorești să contribui mai mult, aleargă mai mult! Programul este în așa fel construit încât să poți participa la 1 milă (start ora 9:00), semimaraton 21km (start ora 9:30) și poți face și primul schimb la ștafetă (start comun cu semimaratonul și cu cross 7 km ora 9:30). Contribuția ta va fi astfel de 32 de copaci!”, fac calculul organizatorii evenimentului.

Baia Mare Half Marathon este un proiect Rotary Club Baia Mare, susținut de Primăria Municipiului Baia Mare și organizat în colaborare cu Sport Management Events.

”Pădurea Baia Mare Half Marathon va depinde de fiecare dintre voi, de efortul și determinarea voastră!”, subliniază organizatorii.

Pentru program, înscrieri și detalii, accesați aici site-ul evenimentului.

Sursă informații și foto: baiamare.run

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.