Zilele trecute, mai precis în data de 23 mai 2024, a avut loc Festivalul concurs de majorete „Dansează!!! Restul e joc”, festival înscris în calendarul competițiilor regionale CAERI la poziția 1220/2024.
Potrivit informațiilor furnizate de către Școala „Dimitrie Cantemir” Baia Mare, au participat, în calitate de concurenți, formații și concurenți solo din județele Bihor, Satu Mare și Maramureș.
„Evenimentul a avut loc la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, un spațiu generos plin de istorie sportivă. În calitate de spectatori au fost peste o mie de elevi, părinți, profesori și alți iubitori de frumos.
Timp de trei ore am fost martorii exuberanței, dansului, bucuriei, culorilor. Copiii au fost minunați, s-au prezentat ca adevărați artiști. Ne dorim să facem din acest Festival un eveniment important pentru orașul nostru, să avem participare națională, ne dorim să aducem un moment de bucurie în Baia Mare.
Mulțumim pentru tot ce a făcut pentru mișcarea sportivă de acest tip doamnei Măzăreanu Georgiana. Felicitări, doamna profesoară Măzăreanu, felicitări echipei de organizare și prezentatorilor, mulțumim juriului care a evaluat cu exigență momentele prezentate, mulțumim gazdelor de la Complexul Sportiv „Lascăr Pană”, mulțumim tuturor susținătorilor! Acest eveniment a avut susținere financiară din partea Consiliului Județean Maramureș. Mulțumim!”, spun reprezentantii Școlii mai sus amintite.
FOTO Școala Dimitrie Cantemir Baia Mare /facebook
Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.