A doua ediție a proiectului Baia Mare Fashion Show, cu tema ”Forme și simboluri”, are loc în 30 mai, de la ora 18.00. La Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș.

Evenimentul se dorește a fi, potrivit organizatorilor de la Rotary Club Baia Mare, ”o prezentare de modă unică, nonconformistă, care să adune împreună oamenii care apreciaza frumosul și noul. Profităm de această ocazie pentru a promova designerii locali, dar și naționali, cei care sunt la început de drum, dar și cei care și-au făcut un renume, precum și atelierele de creație care așteaptă să se afirme”.

”Inedit” by Sorina Tulan, ”Savage Daughter” by Ramona Năprădean, ”Karra Launi” by Larisa Cădar, ”Rochii din poveste” by Anna Eliza Pop, ”Crina Etno Color” by Crina Florentina Petruț sunt colecțiile propuse în cadrul Baia Mare Fashion Show.

Accesul la acest eveniment se face pe bază de invitație. Donația minimă recomandată este 150 lei/persoană. Banii strânși vor fi folosiți pentru dotarea sălii de spectacole din cadrul Colegiului de Arte Baia Mare.

Mai multe detalii, aici.

Sursă: Baia Mare Fashion Show

CITEȘTE ȘI:
”Bucătăria Hoinară”, la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” din Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.