Biblioteca Judeţeană ”Petre Dulfu” Baia Mare semnalează apariția unui nou proiect editorial marca Electro Sistem, albumul de fotografie ”Baia Mare de ieri și de azi”.

”«Baia Mare de ieri și de azi» este o plăcută poveste fotografică cu iz de cărți poștale vechi, care readuc la viață locuri prăfuite cu amintiri. Ne întoarcem în timp cu blândă nostalgie în câteva dintre cele mai cunoscute locuri ale Băii Mari și din împrejurimi”, se arată în postarea bibliotecii județene.

Albumul reunește peste 80 de imagini de arhivă din colecțiile fotografului Deák László și  colecționarului Mezei Géza, ”iar evocarea trecutului se face prin comparație cu prezentul, din același unghi, de la aceeași distanță și prin descrierea locurilor în stil accesibil”, precizează sursa citată.

Cartea poate fi achiziționată de la Magazinul Compact (Bd. București nr. 5), din redacția Bányavidéki Új Szó (Str. Băii nr. 3) și de la Anticariatul Ex Libris (Centrul Vechi).

”Baia Mare de ieri și de azi” este a 12-a lucrare din suita de albume a cărei iniţiativă şi finanţare aparţin grupului Electro Sistem.

Sursă informații și foto: Biblioteca Judeţeană ”Petre Dulfu” Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.