Câte o super aventură cu obstacole în mijlocul naturii va organiza, începând din 1 februarie, Asociația Energia Mișcării pentru prichindei cu vârste între 4 și 6 ani. ”Copiii vor cunoaște locuri minunate, își vor întări sistemul imunitar, își vor dezvolta simțurile, încrederea în sine, vor conștientiza și deprinde esența spiritului lucrului în echipă, nicidecum competiția toxică între oameni”, anunță reprezentanții asociației. Aventurile vor fi programate în diferite zone din împrejurimile orașului Baia Mare.

În comuniune cu natura, departe de robotizarea tehnologică

”Copiii vor învăța să trăiască în comuniune cu natura, să conștientizeze importanța acestui stil de viață activ, echilibrat și armonios, iar pas cu pas să devină pentru ei, pur și simplu, firesc și luminos, departe de robotizarea tehnologică de care are parte omenirea în aceste vremuri. Practic vor avea parte săptămânal de câte o porție de sănătate direct de la sursa vieții, Mama Natură. Fără concurență toxică între ei, fără să conteze ce model de telefon sau ce haine au, ori ce averi au părinții.

Toți participanții la acțiunile noastre sunt egali și vor învăța să nu mai concureze între ei, ci să se ajute reciproc. Să își întindă mâna când e nevoie, să fie mai răbdători, mai calmi, mai respectuoși, mai iubitori, mai empatici, mai plini de compasiune și mai pozitivi”, spune pentru eZiarultău Remus Diaconu – fondator Asociația Energia Mișcării & coordonator Spartan Kids România.

”Lupul daco spartan”, ediția a treia – în 3 august

Calendarul complet al acțiunilor săptămânale va fi disponibil pe contul de socializare al asociației, pentru fiecare din aventuri fiind necesare înscrieri deoarece locurile vor fi limitate. ”Vom avea parteneriate cu diferiți profesori, sportivi, medici, salvatori montani, polițiști, jandarmi și reprezentanți ai altor domenii interesante, care se vor implica să aducă plus valoare în activitățile noastre”, precizează Remus Diaconu.

Un prim punct pe agendă puteți nota: în 3 august, la Căsuța din Grădina Breb, va avea loc a treia ediție a evenimentului ”Lupul daco spartan”, care propune curse necompetiționale cu obstacole tradiționale pentru copii, adolescenți, părinți, bunici și pentru persoane cu dizabilități.

Mai multe detalii, aici.

Sursă foto: Asociația Energia Mișcării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.