Câte o super aventură cu obstacole în mijlocul naturii va organiza, începând din 1 februarie, Asociația Energia Mișcării pentru prichindei cu vârste între 4 și 6 ani. Asta v-am anunțat deja. Azi vă spunem că o astfel de provocare este programată pentru 27 ianuarie. ”Pentru a ne cunoaște și a începe formarea, structurarea și planificarea grupelor săptămânale pentru astfel de activități care vor demara din luna februarie”, anunță organizatorii.

La 10.00 este anunțată întâlnirea în Parcul ”Regina Maria”, la ciuperca de lemn, cu copiii care au vârste de 4 și 5 ani. Activitatea se va termina la 11.30. La 12.30 este programată întâlnirea cu copiii cu vârste de 6 și 7 ani, tot la ciupercă. Activitatea se va finaliza la ora 14.00. ”Părinții nu vor participa, doar copiii, astfel îi vom putea provoca și testa fără implicarea adulților”, specifică reprezetntanții asociației.

”Copiii vor cunoaște locuri minunate, își vor întări sistemul imunitar, își vor dezvolta simțurile, încrederea în sine, vor conștientiza și deprinde esența spiritului lucrului în echipă, nicidecum competiția toxică între oameni”, menționează sursa citată.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate. Confirmarea prezenței se face până luni, 22 ianuarie.

Mai multe detalii, aici.

Sursă: Asociația Energia Mișcării

CITEȘTE ȘI:
Baia Mare | Copiii, invitați la aventuri cu obstacole în mijlocul naturii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.