”Puneți-vă centura, începe a patra ediție de RADIOAVENTURA! Nu-i banc, nu-i anecdotă. Mutăm radioul în autorulotă!”, aceasta era vestea lansată în urmă cu niște zile de cei de la Morning ZU. Turul României cu Autorulota ZU a început în 16 iunie, din București. ”Timp de 2 săptămâni, cel mai ascultat matinal de radio din România străbate peste 2000 de km și transmite în direct, în fiecare zi, în alt oraș. Live 24/24”, spun în cor Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea Teodorescu.

”Acolo unde o să fim, când începe meciul, acolo ne oprim”

Traseul e necunoscut și asta face parte din aventură. „Anul acesta, RadioAventura începe odată cu EURO Aventura tricolorilor. O să prindem toate cele 3 meciuri ale României, pe traseu. Acolo unde o să fim, când începe meciul, acolo ne oprim. Ridicăm un ecran gigant și ne uităm la meci împreună cu orașul respectiv”, a spus Mihai Morar la Morning ZU, când a făcut anuntZU’ despre a patra ediție de RadioAventura.

Primul meci al României la Campionatul European a prins Autorulota ZU în Brașov. ”Toată Piața Sfatului a trăit cu intensitate maximă meciul România – Ucraina, care s-a încheiat cu victorie pentru tricolori (3-0)! S-a cântat imnul național și toată lumea a strigat «România! România!» pentru acest moment istoric care ne-a adus bucuria primei victorii la Euro 2024!”, se arată pe site-ul Radio ZU.

”ANUNTZU’ anului”, în Baia Mare

Vineri, 21 iunie, Morar, Buzdugan, Emma și Tea te așteaptă în Piața Libertății din Baia Mare, ”unde vor face ANUNTZU’ anului”, menționează sursa citată. Și vin și niscaiva detalii: ”DJ-ii noștri vor face vineri seară cel mai mare anunț din ultimii ani. Mai mult, vom încinge o petrecere cu #MuzicaAia mixată de DJ Razz. Dacă vrei să petreci cu noi, te așteptăm în Piața Libertății din Baia Mare! Dacă nu, rămâi cu ochii și urechile pe ZU!”

Morar et company strân galeria în Piața Libertății

Sâmbătă, de la ora 22.00, Morar, Buzdugan, Emma și Tea vor fi tot în Piața Libertății din Baia Mare. Vor strânge galeria pentru România pe terasa Millennium. ”Refrenul” serii e clar: „Două fire, două paie, ia Belgia la bătaie!”.

România face parte din Grupa E la Campionatul European de fotbal și este, după primul meci, liderul grupei, cu trei puncte. Din grupă mai fac parte Slovacia, Belgia și Ucraina. România – Belgia, al doilea meci al „tricolorilor” la EURO 2024, este programat sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22.00, în Köln.

Sursă: Radio ZU

CITEȘTE ȘI:
Mihai Morar: ”Am simțit cum m-am îmburdat în Raiul Maramureșului”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.