O plimbare pe la Auto Show Maramureș seamănă cu o miraculoasă călătorie în timp. Ba privești nostalgic spre trecut, admirând eleganța mașinilor de epocă, ba imaginația îți evadează cu îndrăzneală spre viitor, descoperind unele din cele mai noi modele de autoturisme.

15 expozanți din domeniul auto-moto etalează în soare cele mai noi modele de mașini, ATV-uri, moto și accesorii electronice auto.

Atractivitatea de necontestat a tehnologiei de ultimă generație este completată de șarmul celor 20 de mașini de epocă expuse de VW Kafer Club Baia Mare. Bijuterii pe roți, cu promisiunea unor povești care abia așteaptă să fie rostite. Și ascultate…

Pentru un plus de echilibru, Serviciul Rutier Maramureș își prezintă tehnica de lucru. Popasul la acest stand, veți descoperi, este cât se poate de interesant. Autospeciala radar Autovision, aparatul etilometru, pistolul radar sunt doar câteva dintre exponatele Serviciului Rutier Maramureș.

Mașinile de raliu ale clubului XPO Racing adaugă condimentează cu adrenalină cocktailul estival propus de ”Auto Show Maramureș”, eveniment aflat la prima sa ediție și inaugurat în această dimineață.

O mențiune aparte pentru mașina-minune care nu știm cât și cum ”toarce” la drum lung, dar tare ne-am dori să aflăm măcar cum se aude sistemul audio de care dispune și care are… 41.000 wați. Propulsarea prin sunet e oricând o variantă.

”Auto Show Maramureș” este organizat de Camera de Comerț si Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre. Mai aveți azi timp să ajungeți la expoziție, accesul este posibil până la ora 20.00. Mâine și duminică, programul de vizitare este între 10.00 și 20.00.

Foto (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.