Timeea Tivadar, sportivă legitimată la CSM Sighetu Marmației, este campioană națională la aruncarea suliței. Maramureșeanca s-a clasat pe locul I la categoria copii 1 în cadrul Campionatelor Naționale de atletism care au loc azi și mâine pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter” din București. ”Felicitări sportivei și celor doi antrenori, al căror efort combinat a dus la acest rezultat”, este mesajul postat de clubul sighetean.

Cu circa o lună în urmă, Timeea (elevă în clasa a VI-a la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației) a participat la o altă etapă finală. De data aceasta în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. La proba tetratlon. Reprezentând Maramureșul, a obținut locul 8 cu 311 puncte. ”Un record personal pentru ea”, după cum precizau cei de la CSM la acea oră. Asta după ce în martie, concurând pentru CSȘ Sighetu Marmației, Timea a devenit campioană națională la aruncarea suliței. În cadrul Campionatului Național de aruncări lungi.

”Un copil simplu și plin de ambiție din Rona de Jos, care a înțeles că prin sport poți să ajungi departe dacă faci sacrificii și îți dorești cu adevărat să faci ceva. Bravo, Timi! Mergem înainte!”, se arată pe contul CSM. (G.D.)

Sursă informații și foto: CSM Sighetu Marmației

CITEȘTE ȘI:
Atletism | Patru sportivi au făcut pasul de la CSȘ la CSM Sighet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.