Medalii de aur și argint aduc acasă sportivii ACS Athletic Târgu Lăpuș de la Campionatele Mondiale Masters în aer liber. Competiție care a început în 29 iunie la Tampere (Finlanda) și durează până în 10 iulie.

Artur Mikloș este campion mondial pe echipe la proba de cross country 8000m, categoria M50. ”Felicitări colegilor de echipă Marcel Laza (CS Bihorul Beiuş) şi Cristian Stancu (ASC Locomotiva București), o cursă frumoasă azi, cu un rezultat deosebit! (…) Un rezultat muncit, atât la antrenamente cât şi la concurs, mă mândresc cu această medalie de aur, am să o pun la prima pagină din palmares!”, a scris maramureșeanul pe contul de socializare. Podiumul a fost completat de Finlanda și Germania. În proba individuală, Artur s-a clasat pe locul 11.

Nicoleta Sasu este vicecampioană mondială la proba de cross country 8000m, categoria F35. ”O medalie muncită și dorită! (…) Pentru România, pentru Țara Lăpușului”, a mărturisit sportiva după încheierea cursei. Locul I a fost cucerit de reprezentanta SUA, iar podiumul a revenit unei sportive din Finlanda.

În 2021, în Telfes im Stubai (Austria) la Campionatele Mondiale de alergare montană Masters, Nicoleta Sasu a câștigat medalia de aur și titlul de campioană mondială la proba individuală de 7,5 km – categoria 35 ani. 

Sursă informații și foto: Artur Miklos și Nicoleta Sasu

CITEȘTE ȘI:
”Succesul vine atunci când ești pregătit să-l primești!”, spune campioana mondială Nicoleta Sasu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.