Aigua

Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier” continuă azi, 12 iunie, cu alte propuneri. Ziua începe în sala de balet la 10.00 cu un workshop de coregrafie susținut de coregraful francez Nicanor De Elia.

Începând cu ora 18.00, în Piața Cetății, publicul este invitat la ”Aigua”. Spectacol susținut de Xa!Teatre Spania. ”O poezie vizuală despre solidaritate, mediu și prietenie. O reflecție la 10 metri înălțime cu dans aerian, catalige și acrobații. O metaforă a trecerii noastre pe planeta Terra”, vin cu detalii organizatorii.

De la 20.00, în foaier, are loc lansarea cărții ”Teatru german în limba română: Brecht, Wedekind, Büchner”. În prezența traducătorului Victor Scoradeț.

Seara se încheie cu spectacolul ”Eroine” a Teatrului ”Mihai Eminescu” Botoșani, în regia lui Andrei Măjeri. ”Propune întreruperea unui parcurs nefast al istoriei dominante și al patriarhatului internalizat. Cele 9 eroine aruncă năvodul surorității peste cât mai multe alte eroine. Într-un echipaj de 8+1, umăr la umăr, una lângă alta, ele își spun poveștile de iubire, chestionându-le, pe parcurs, dintr-o perspectivă critică”, se arată în prezentarea spectacolului. Este programat la ora 20.30, în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare.

Eroine

De la 17.30, azi, era inițial programat în foaier vernisajul expoziției de pictură ”Cucerirea paradisului”, semnată Armand Richelet Kleinberg (Belgia). A fost mutat pentru mâine, de la 20.50.

Biletele se pot achiziționa online aici sau de la casieria Teatrului Municipal, între orele 16.00 și 22.00.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

Știre actualizată.

CITEȘTE ȘI:
10-17 iunie, Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ”Atelier”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.