Sub cupola proiectului ”Caleidoscop – Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului” al Asociației Sub Stejar, în perioada 4-10 iunie are loc atelierul de inițiere în acrobație aerială susținut de Georgiana Vișan.

Să facem cunoștință cu Georgiana Vișan

Georgiana Vișan este câștigătoarea Campionatului Sportiv World Pole 2021 și a fost calificată pentru etapele mondiale în 2022. Acrobat al Școlii de circ ”Funny Circus”, activează ca trainer în cursuri de actorie și acrobație. Atât pentru copii (colaborând cu școala SEB și Teatru Simplu), cât și pentru adulți, fiind coordonator al cursului Fusion Art’s Transfusion. A absolvit secția de actorie a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București. Are numeroase colaborări ca actriță și acrobat pe scene importante din țară. În 2020 a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță la Gala Tânărului Actor. Este președinte al Asteria – asociație ce susține cursuri de acrobație, dans și actorie.

Să zburăm ca Peter Pan

”Cu siguranță ai auzit despre aventurile captivante ale lui Peter Pan, băiețelul care refuză să crească și care zboară și își petrece copilăria fără sfârșit pe o insulă miraculoasă alături de prietenii săi. Imaginează-ți cum ar fi să ne distrăm învățând acrobația aerială și cum să zburăm precum Peter Pan”, cam despre asta va fi vorba – potrivit organizatorilor – în cadrul acestui atelier. Care se adresează tinerilor din Țara Lăpușului cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Atelierul are caracter intensiv de șase zile consecutiv, cu o durată de două ore/zi. La final, în 10 iunie, la ora 18.00, participanții vor prezenta alături de trainer un scurt moment artistic în care să demonstreze cunoștințele dobândite.

Toate detaliile, aici.

Sursă informații și foto: Caleidoscop

Foto (c) Floare Sebastian

CITEȘTE ȘI:
Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.