Peste 50 de artiști s-au reunit într-o licitație caritabilă lansată ieri pe Facebook, sub denumirea ”Artiștii Români alături de Australia”. Licitația se desfășoară până miercuri, 15 ianuarie. ”Noi, artiști români, ne-am strâns în spațiul virtual pentru a vă propune un schimb: creațiile noastre pot fi ale voastre printr-un sistem simplu de licitație cu donație directă către unul din conturile de mai jos, aparținând câtorva asociații de voluntari și departamente de Pompieri din Australia”, se precizează pe platforma de socializare.

”Incendiile care au înghițit continentul australian din luna octombrie 2019 și continuă să facă ravagii sunt fără precedent în istorie. (…) Așa că peste tot în jurul lumii comunitățile se strâng și încearcă să îi ajute pe cei care au fost acolo în linia întâi – salvatorii de oameni și animale, pompierii și voluntarii australieni care și-au pus viața în calea nebuniei” – este mesajul postat în pagina licitației. Country Fire Authority, Red Cross Australia, Koalas in care Inc. și Wild 2 Free Kangaroo Sanctuary Inc. sunt cele patru organizații în beneficiul cărora se strâng fondurile.

La postarea obiectului/elementului licitat, fiecare artist anunță suma de la care pornește licitația. Cei interesați vor anunța suma pe care doresc să o doneze printr-un comentariu. Când artistul declară licitația închisă, va eticheta numele câștigătorului, iar acesta va face plata într-unul din cele patru conturi puse la dispoziție. Dovada donației se va face grație unui print screen prin mesaj direct către unul din organizatori și către artistul proprietar al obiectului câștigat. (G.D.)

Mai multe detalii despre licitație, precum și conturile în care puteți face donațiile sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.