La Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal (FRF) din 12 aprilie s-a ales președintele. S-a reales, de fapt. Pentru al treilea mandat, Răzvan Burleanu. Singur candidat, ales în unanimitate. 272 de membri prezenți or fi gândit pesemne ceva de genul: ”Săru’ mâna, șefu, ia mai ia mata un mandat de colea”. Cu zâmbetul lui agățat șăgalnic în colț de buză, Burleanu s-a reînscăunat, cu unanimitae de nezdruncinat. Ce să facă și el, doar nu era să lase funcția de izbeliște! S-a sacrificat, monșer, pentru binele fotbalului de primprejur. Urmează să-i facem pesemne și vreo statuie.

Schimbând puțintel azimutul de la monsieur Burleanu ajungem la alte cele, de prin Liga 1. În play-out joacă două echipe cu care adversarii își pun doar problema scorului. Ce vor Gaz Metan și Academica să mai facă prin acest campionat? Promenadă. E corect față de ceilalți competitori? Pă nu e. Defel. E un soi de cufureală a sportului, scuzați exprimarea fără perdea și jaluzea și peruzea.

Pesemne că dl Burleanu va avea soluții și pentru aceste năuce situații din fotbalul nostru. E un tip ambițios, pare în stare să modifice și mareea după ceasul lui biologic. Partea poate delicată pentru dumnealui e că mai sunt și alții greu de îmbătat cu maree chioară.

Tiberiu Sabo

Foto mare: pixabay.com. Foto mic: frf.ro

CITEȘTE ȘI: Rugby | Liga Națională începe în 16 aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.