A fost lansat un apel deschis pentru fotografie de artă în spațiul public în cadrul programului cultural ”Un-hidden Romania”. Premiază fotografii care surprind într-un mod remarcabil lucrări street art din spațiile publice din țară.

Dacă fotografiezi street art, participă la noul apel deschis lansat de Save or Cancel în cadrul programului multianual ”Un-hidden Romania”.

Înscrierile rămân deschise până în 30 noiembrie. Participanții pot înscrie maximum trei propuneri în acest apel deschis. Selecția fotografiilor premiate va fi realizată prin vot public anonim online, pe website-ul programului ”Un-hidden Romania”.

Se vor acorda trei premii, în valoare de 600 lei, 500 lei și 400 lei. Lucrările premiate vor fi promovate în cadrul acțiunilor programului cultural ”Un-hidden Romania” și în cadrul expoziției din primăvara anului 2023, expoziție care va fi organizată în București. În funcție de calitatea înscrierilor, unele dintre imagini pot fi selectate pentru publicare în viitoarea carte ”Un-hidden Romania”, lansată în cadrul expoziției menționate mai sus.

Save or Cancel va publica rezultatele selecției în decembrie 2021.

Obiectivul apelului este identificarea și publicarea de fotografii care prezintă intervenții artistice din spațiul public.

Program realizat de Save or Cancel. Distribuit de feeder.ro. Co-finanțat de AFCN. Apelul face parte din programul cultural “Un-hidden Romania”.

”Un-hidden Romania” este un program cultural de regenerare urbană, care are ca scop umanizarea spațiilor publice din țară prin artă și promovarea cunoașterii și explorării acestora.

Înscrierea se poate face aici. Mai multe informații găsiți aici.

Sursă informații: Un-hidden Romania. Sursă foto: feeder.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.