O participare la un festival mondial de folclor și concerte au pe agendă membrii Ansamblului Folcloric Cercănelul pentru turneul pe care îl au programat în Italia.

Ansamblul Folcloric Cercănelul din Borșa (coregraf, Tudor Duli Babici) participă, în perioada 30 septembrie – 10 octombrie, la un turneu internațional în Italia. Membrii ansamblului, susținuți de orchestră, vor participa la Festivalul Mondial de Folclor Diano Marina – Sanremo – Cannes. Prezența la festival presupune inclusiv o defilare și o prezentare a portului popular prin centrul orașelor Sanremo și Cannes. În 4 octombrie. Urmând ca, o zi mai târziu, să aibă loc reprezentanția propriu-zisă pe scena din Diano Marina.

Ansamblul din Borșa va susține și câteva spectacole în Italia: 1 octombrie (ora 20.00) – San Zenone degli Ezzelini, Centro Polivalente La Roggia; 7 octombrie (ora 20.30) – Como, Teatro Nuovo Rebbio; 9 octombrie (ora 16.00) – Milano – Liscate, MyLo Events. Alături de ansamblu și orchestră, în spectacole vor fi prezenți artiștii vocali Anghelina Timiș Lungu, Silvia Timiș, Andreea Rus, Alexandra Ștețco.

Ansamblul Folcloric Cercănelul a fost înființat în urmă cu patru decenii.

Mai multe detalii despre prezența maramureșenilor în Italia, aici.

Sursă informații și foto: Ansamblul Folcloric Cercănelul

DESCOPERĂ ȘI:
Borșa s-a transformat de Sânziene în… pasarelă de modă | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.