La invitația oficialităților orașului Milano și ale Domului, tenorul Andrea Bocelli – un simbol al muzicii italiene recunoscut la nivel mondial – va susține în duminica Paștelui catolic un concert ”mesaj de dragoste, vindecare și speranță pentru Italia și pentru lume”.

”Cred în puterea rugăciunii rostite împreună, cred în Paștele creștin – un simbol universal al renașterii de care oricine, credincios sau nu, are cu adevărat nevoie acum. Grație muzicii care va fi transmisă live, milioane de oameni din toată lumea ne vom da mâinile și vom îmbrățișa inima pulsând rănită a pământului”, a declarat artistul citat de contul oficial de Youtube, acolo unde va fi transmis live evenimentul.

Concertul, intitulat ”Music for Hope” (Muzică pentru speranță), va începe la ora 20.00, ora României. Tenorul italian va fi acompaniat de organistul catedralei, Emanuele Vianelli, care va cânta la una din cele mai impresionante orgi din lume. Bucățile muzicale care vor fi interpretate au fost cu atenție selectate și aranjate pentru voce și orgă special pentru acest eveniment. Pe listă sunt incluse ”Ave Maria” și ”Sancta Maria”.

”Sunt sigur că vocea extraordinară a lui Bocelli va fi îmbrățișarea care ne lipsește în aceste zile, o îmbrățișare puternică, specială, care va încălzi inima orașului Milano, inima Italiei, inima întregii lumi”, a spus Giuseppe Sala, primarul orașului Milano, citat de site-ul oficial al Domului din Milano. (G.D.)

Sursă informații, video și foto: Andrea Bocelli / Facebook, Andrea Bocelli / Youtube, duomomilano.it

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.