Jucăriile care ne-au bucurat copilăria au acum ocazia să strălucească din nou. De data aceasta, admirate în cadrul expoziției ”Am și eu o jucărie la muzeu” pe care o va organiza Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș.
Din 13 mai în 5 iunie, vedete la Istorie și Arheologie vor fi… păpușile
”De Noaptea Muzeelor 2023, dorim să le oferim un loc în lumina reflectoarelor jucăriilor voastre dragi, mai vechi sau transmise din generație în generație! Dacă vreți să ne faceți tuturor cunoștință cu Tedi, cu prima păpușă sau cu jucării de colecție, vă așteptăm în perioada 1-30 aprilie să ni le împrumutați!”, anunță reprezentanții Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș. Jucăriile, personaje importante în istoria fiecăruia dintre noi, vor fi protagonistele expoziției temporare ”Am și eu o jucărie la muzeu”, din 13 mai și până în 5 iunie.
Jucăriile pot fi predate la muzeu sau la Cărturești
Și acum, detaliile tehnice din partea organizatorilor: ”Vă rugăm să ne aduceți cel mult 3 jucării / persoană, nu mai mari de 30X30cm, împachetate și în stare bună sau foarte bună. Predarea obiectelor se poate face la sediul nostru în intervalul orar 9:30 – 16:30 sau la Librăria Cărturești Baia Mare aflată în Vivo! Mall, între orele 10:00 – 21:00. Jucăriile vă vor fi returnate în siguranță după data de 5 iunie”. Curatorul expoziției va fi muzeograf dr. Oana-Alexandra Chirilă.
Sursă informații și foto afiș: Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș. Imagine deschidere de la Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.