Fost elev al Colegiului de Arte din Baia Mare, în prezent student la Conservatorul Berklee din Boston (SUA), Alexandru Matei Brânzei susține în 13 ianuarie un recital de pian pe scena colegiului unde și-a început studiile muzicale.

Alexandru Matei Brânzei și-a început studiile muzicale și teoretice de pian la Colegiul de Arte din Baia Mare, sub tutela profesoarei Ecaterina Gyorfi. Dezvoltându-și mai apoi abilitățile artistice alături de dascăli precum Nicoleta Horvath, Adriana Balaj și Ernestina Adam. Studiile liceale le realizează la Colegiul Național de Muzică ”George Enescu” din București, îndrumat de profesor Tiberiu Chirănuș. În paralel se pregătește cu conf. dr. Toma Popovici de la Universitatea Națională de Muzică din București. În prezent este student în anul III la Conservatorul Berklee din Boston (SUA), catedra dr. Jonathan Bass – absolvent al The Juilliard School din New York.

În 13 ianuarie, de la ora 17.00, Alexandru Matei Brânzei se întoarce la Colegiul de Arte din Baia Mare. De data aceasta pentru a susține un recital de pian. Din program: Johann Sebastian Bach, Robert Schumann, Chopin.

Intrarea este liberă.

Sursă informații și foto: Colegiul de Arte Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Un concert bucurie | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.