Campionatul Național Masters de alergare montană a avut loc în Stâna de Vale. Acolo unde au fost prezenți la start și reprezentanți ai ACS Athletic Târgu Lăpuș. Maramureșenii au câștigat trei medalii la proba de 11,5 km, cu 500m diferență de nivel. Astfel, Nicoleta Sasu (F35) și Artur Mikloș (M50) au devenit vicecampioni naționali. Călin Bodea (M40) a cucerit medalia de bronz. Delia Cupșa (F45) și Viorel Marton (M50) s-au clasat pe locul 4.

”Sunt foarte mulțumit pentru aceste succese Cum am menționat de multe ori: suntem un club mic, dar cu dorință de a realiza rezultate mari, menținem Țara Lăpușului pe harta atletismului masters național și mondial”, a declarat Artur Mikloș cel care antrenează sportivii de la ACS Athletic Târgu Lăpuș.

Foto (c) Delia Cupșa

Totodată, acest campionat a reprezentat criteriu de selecție și prilej de verificare pentru Campionatul Mondial Masters de alergare montană, care va avea loc în Spania, în perioada 13-15 septembrie. Acolo unde ACS Athletic Târgu Lăpuș va fi reprezentat de Nicoleta Sasu, Delia Cupșa și Artur Mikloș. Maramureșenii vor evolua la probele de 6km vertical și 17km trail.

Înainte de Spania, însă, Nicoleta și Artur vor concura la Campionatul Mondial Masters în aer liber, de la Göteborg. Competiție care va avea loc în perioada 18-25 august. Sportivii de la ACS Athletic Târgu Lăpuș vor fi prezenți la startul probelor de cross-country 8km și semimaraton.

Sursă: Artur Mikloș

CITEȘTE ȘI:
Iosif Hečko lansează volumul ”Memorii. Sancțiuni pentru merite deosebite”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.