Se caută obiecte și poveștile lor pentru Museum of Broken Relationships, ce vor fi expuse atât în București la Rezidența BRD Scena9 (str. I. L. Caragiale, nr. 32) , cât și în colecția permanentă de la Zagreb – anunță Rețeaua Națională a Muzeelor din România.

”Fiecare donator povestește, prin obiectul donat, despre propria dramă sentimentală. Acest lucru se întâmplă pentru că muzeul îi oferă șansa de a depăși un colaps emoțional prin creativitate, contribuind la îmbogățirea colecției sale universale”, informează Rețeaua Națională a Muzeelor din România.

În perioada 3 septembrie – 17 octombrie, în București, Rețeaua Națională a Muzeelor din România și Rezidența BRD Scena9 vor organiza o expoziție marca Museum of Broken Relationships (Croația).

✍ Donațiile se fac până în 9 august, completând acest formular. După trimiterea formularului, veți primi un email de confirmare, cu o versiune imprimabilă a acestuia și instrucțiuni suplimentare.

Toate obiectele donate vor deveni parte din colecția Museum of Broken Relationships și ar putea fi expuse în cadrul expoziției permanente din Zagreb sau oriunde în altă parte a lumii unde va fi itinerată colecția. Pentru a vă proteja intimitatea, toate obiectele sunt expuse anonim.

Pentru întrebări sau nelămuriri, este disponibilă adresa contact_rnmr@gmail.com.

💔Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Museum of Broken Relationships vine la București sub marca ”Museums Meet Museums” și cu sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național.

Sursă informații și foto: Rețeaua Națională a Muzeelor din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.