Aeroclubul Baia Mare vine cu o propunere îndrăzneață, menită să aducă un plus considerabil de adrenalină sezonului estival: un salt în tandem cu parașuta.

”Saltul în tandem cu parașuta este cea mai simplă și cea mai bună alternativă pentru cei care vor să experimenteze căderea liberă și zborul cu parașuta”, spun cei de la Aeroclubul Teritorial ”Alexandru Papana” Baia Mare.

Specialiștii de la aeroclubul băimărean asigură că oricine poate face acest tip de salt. Condiții de îndeplinit: vârsta minimă de 14 ani (este necesar acordul ambilor părinți la notar pentru minori), condiție fizică normală. Saltul în tandem se face împreună cu un instructor experimentat, cu o parașută speciala pentru două persoane. Pregătirea pentru salt durează 10-15 minute, după completarea documentelor necesare. Echipamentul necesar este format dintr-un tricou, pantaloni sport (lungi sau scurți) și încălțăminte ușoară sport.

”Vei sări de la 3.000 de metri, zborul durează aproximativ 18-22 minute și vei experimenta aproximativ 35-40 de secunde de cădere liberă, urmând apoi zborul cu parașuta pentru câteva minute”, informează cei de la Aeroclubul Baia Mare.

Saltul în tandem este disponibil în zilele de 30 și 31 iulie, respectiv 1 august. Informații și rezervări: 0724-867061.

Un sfat venit de la specialiști: ”Nu uita să te bucuri de priveliște!”

Sursă informații și foto: Aeroclubul Teritorial „Alexandru Papana” Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.