Peste 100.000 de porții, mai mult de 14.000 de kilometri parcurși, peste 110 tone de ingrediente gătite, mai mult de 100 de voluntari și 60 de sponsori – așa se scrie în câteva cifre povestea ”Solidar Social”, proiectul pe care Adi Hădean l-a lansat în urmă cu circa șase luni și pentru care puteți vota acum în cadrul ”Romanian Hospitality Awards”.

”Excelența merită premiată. În Ospitalitate, excelența pleacă de la pasiune, servicii de calitate, atenție la detalii și dorința de a explora noi teritorii și se încheie întotdeauna cu mulțumirea desăvârșită a clientului”, consideră cei de la Hospitality Culture Institute care acordă ”Romanian Hospitality Awards” – un proiect care recunoaște și premiază excelența din HoReCa autohtonă.

La categoria ”Premiul publicului” au fost nominalizate șapte proiecte, printre care și cel inițiat de chef Adi Hădean – ”Solidar Social”.

”<<Solidar Social>> a început ca o soluție imediată pentru criza provocată de COVID-19. O soluție pentru medicii care lucrau 7 din 7 fără pauză, o soluție imediată pentru bătrânii vulnerabili, izolați în case. În doar câteva zile a devenit o mișcare umanitară ce a mobilizat zeci de oameni, atât sponsori, cât și voluntari. Jumătate de an mai târziu, am depășit pragul de 100.000 de porții, am depășit 14.000 de kilometri parcurși, am depășit 110 tone de ingrediente gătite, ne-am strâns mai mult de 100 de voluntari și peste 60 de sponsori. Continuăm cât ne țin forțele, oalele și resursele”, se arată în prezentarea proiectului pe awards.hospitalityculture.ro.

”Cam de șase luni încoace, ne-am implicat și ne-am dedicat zilele proiectului Solidar Social. Tot de șase luni, am livrat peste 107.000 de porții de mâncare caldă către medici și familii mai puțin norocoase. Sunt mai mulți ca noi care nu au stat deoparte. Împreună, după cum poate fiecare, luptăm pentru aceeași cauză”, scrie azi pe contul de socializare Adi Hădean.

Originar din Arad, Adi Hădean a crescut în Baia Mare, aici făcând primele emisiuni TV culinare sub titulatura ”Sare și Piper” – nume pe care îl are și prima sa carte, lansată în 2003.

✅ Se poate vota aici pentru ”Premiul publicului” din cadrul ”Romanian Hospitality Awards” până în 9 octombrie.

Decernarea premiilor va avea loc în cadrul ”Romanian Hospitality Awards Gala” în 15 octombrie.

R. Anda Toma

Sursă informații: awards.hospitalityculture.ro, Facebook / Adrian Hadean. Sursă foto: Facebook / Asociația Adi Hădean, adihadean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.