De 1 decembrie, Digi FM a dat startul celei de-a treia ediții a „Turului Târgurilor de Crăciun”. Caravana de mobilizare socială a pornit la drum din București, având un traseu cu escale în Oradea (4 decembrie), Baia Mare (5 decembrie), Bistrița (6 decembrie), Suceava (7 decembrie) și Bacău (8 decembrie). În toate aceste zile, Lucian Mîndruță susține emisiunea în deplasare, ”din mijlocul comunităților de oameni inimoși care devin parte a unei impresionante inițiative de solidaritate, cu scopul de a colecta și de a oferi donații copiilor proveniți din medii defavorizate”, se arată pe site-ul Digi FM.

”Baia Mare, te chem să dăruiești pentru copiii fără posibilități. Ce poți. Jucării. Haine. Rechizite. Sunt aici, în parcul Mara, până la 7. Uită-te după Rangerul roșu!” Acesta a fost îndemnul lansat de Lucian Mîndruță ieri. Iar băimărenii cum credeți că au reacționat?! ”A fost frumos și călduros și cadou-os la Baia Mare….) Am umplut o benă de Ranger, am stat de vorba cu oameni minunați, ne-am dus cu cadouri spre 25 de copii”, scria jurnalistul (aproape) la finalul zilei de ieri.

”Mulțumim Lucian Mîndruță pentru că ai reușit să surprinzi așa frumos spiritul sărbătorilor în orașul nostru precum și dărnicia băimărenilor! Împreună facem binele mai bine! PS: am rămas în minte cu exclamația unui copil: «Sunt jucării noi!»…”, este unul din ecourile acțiunii, venit dinspre Banca pentru Alimente Maramureș.

Azi, Rangerul roșu trebuie urmărit la Bistrița. Mai precis de la ora 17.00 la ora 19.00, în Târgul de Crăciun.

”Turul Târgurilor de Crăciun” este o campanie derulată alături de Asociația Banca de Bine și Băneasa Shopping City.

Sursă: Facebook / Lucian Mîndruță

CITEȘTE ȘI:
Baia Mare | Târgul caritabil de Crăciun își așteaptă vizitatorii din 5 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.