A patra ediție a proiectului cultural-educațional ”Prima oară la teatru” inițiat acum trei ani de Asociația Culturală Sub Stejar a avut loc în această săptămână. A fost dedicată tinerilor învățăcei de la clasa pregătitoare a cercetașilor coordonată de învățătoarea Aurelia Gherman, de la Liceul Tehnologic ”Grigore C. Moisil” din Târgu Lăpuș.

Cei 30 de ”cercetași” au vizionat la Teatrul de Păpuși din Baia Mare spectacolul ”Clovnii în vacanță”. ”Cei mici au vizionat pentru prima oară un spectacol de teatru profesionist, au interacționat cu actorii, au reacționat sincer și, mai ales, au plecat cu drag de teatru în speranța că e doar începutul unei lungi și fascinante călătorii”, spun cei de la Asociația Culturală Sub Stejar.

La finalul spectacolului, cei mici au fost invitați să urce pe scenă alături de actorii Carmen Bulancea și Iulian Bulancea. Iar apoi, drumul spre casă a trecut pe sub un… stejar bătrân. De la Muzeul Satului Baia Mare.

”Încurajați copiii să descopere teatrul” Prin el, multe uși se vor deschide și imaginația va prinde aripi pentru totdeauna”, îndeamnă reprezentanții Sub Stejar.

Sursă: Sub Stejar

Foto (c) Floare Sebastian

CITEȘTE ȘI:
A revenit în Țara Lăpușului și a transformat stejarul copilăriei în loc de ”joacă” artistică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.