Aflat la ediția a cincea, dar cu un nume nou, Fest-în-Vale se desfășoară în perioada 18-20 august, la Casa din Vale Breb. ”Conceput ca un mic festival rural, evenimentul propune mai multe activități care au ca scop principal dezvoltarea culturală în mediul rural, atragerea unui număr cât mai mare de turiști în zonă”, precizează organizatorii.

Vor fi concerte din diferite genuri muzicale. Pe două scene. Subcarpați, Grupul Iza, Romulus Cipariu, DJ Klaus EB sunt numele care figurează pe afiș. Va fi organizat un târg în sat, unde artizani, meșteri populari și artiști plastici își vor expune creațiile. La capitolul ”Facem fain și bine la Breb”, vor exista invitați din diferite domenii de activitate: Alex Dima, Andreea Diana Tănăsescu (La Blouse Roumaine), Roxana Buzețelu, William Blacker și Bogdan Bob Rădulescu. Se anunță povești interesante în Grădina Culturală Breb.

Festivalul are, în același timp, și o componentă caritabilă: se vor strânge fonduri pentru Centrul de zi ”Micul Prinț” din Sighetu Marmației, cauză susținută la fiecare ediție.

Intrarea la concerte se face pe bază de înscriere și donație minimă de 15 lei. Aici.

Sursă informații și foto: Casa din Vale Breb

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.