A treia ediție a One Jazz Festival se va desfășura în Baia Mare în 22 și 23 octombrie, cu 14 artiști din patru țări. Biletele au fost puse în vânzare.

One Jazz Festival este unul dintre puținele festivaluri independente de jazz din România (nu este finanțat din fonduri publice, doar din sponsorizări, vânzări de bilete, parteneriate și donații). După două ediții derulate cu casa închisă, ediția din acest an propune 14 artiști din patru țări (Ungaria, Bulgaria, Spania, România), consacrați pe plan național și internațional, care vor evolua pe scena sălii Auditorium de la ATP Tech Center.

Prezentatorul festivalului va fi Virgil Mihaiu, scriitor, profesor de estetica jazzului și primul jazzolog din Europa Central-Orientală cooptat în redacția ”Down Beat” (mensualul de referință globală editat la Chicago), după cum anunță organizatorul evenimentului, Asociația One Sound.

Ediția 2021 a festivalului internațional de jazz se va derula într-o variantă ”hibridă” offline – online. Biletele pentru acces loc în sală (în limita locurilor disponibile), precum și biletele pentru acces online (livestreaming) sunt puse în vânzare aici. O mențiune pentru cei care aleg varianta online: evenimentul va fi transmis în direct, cu posibilitatea de a urmări reluarea oricând, timp de 14 zile. De oricâte ori.

One Jazz Festival, ediția 2021

Vineri, 22 octombrie
♦ 19.00: Essential Notes (România)
♦ 20.30: Zsolt Bende – Perspectives Trio (Ungaria)

Sâmbătă, 23 octombrie
♦ 19.00: Adi Stoenescu Group (România/Bulgaria/Spania)
♦ 20.30: Barabás Lőrinc Quartet (Ungaria)

🎷 Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: One Jazz Festival

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.