A 11-a ediție a Raliului Zăpezii – Cavnic începe mâine. O competiție pentru care lucrurile sunt clare din start, după cum menționează organizatorii: ”Raliul Zăpezii Cavnic este în primul rând o întâlnire între prieteni care caută stări de bine și voie bună!”

Din 12 în 14 februarie, are loc la Cavnic ediția 11 a Raliului Zăpezii. ”Considerând că acum 11 ani aveam la start șapte echipaje, iar anul acesta suntem onorați cu prezența a 125 de echipaje, vom trata totul cu fair play deși gașca s-a mărit!”, anunță organizatorii evenimentului.

Sosirea și înscrierea concurenților, verificarea tehnică la autovehiculelor, o sesiune de briefing și plecarea în recunoașterea traseului sunt punctele de pe agenda de mâine a competiției pe care organizatorii o descriu ca fiind ”cea mai dură competiție automobilistică pe zăpada din Maramureș”.

Sâmbătă, la ora 8.00, este programat primul start, în Speciala 1. Pentru ora 14.00 este anunțată plecarea primei mașini în Speciala 2. Duminică, la 8.00, start în Speciala 3. La 15.00 se afișează rezultatele provizorii, jumătate de oră mai târziu cele oficiale. Pentru ora 16.00 este anunțată festivitatea de premiere pentru 11 categorii + clasamentul OPEN.

Sursă informații și foto: Facebook / Raliul Zapezii Cavnic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.