Ziua Internațională a Copilului va fi celebrată sâmbătă în Muzeul Satului din Baia Mare. ”Vă așteptăm cu mic, cu mare, să sărbătorim cea mai frumoasă și veselă perioadă a vieții, să vă bucurați de activitățile pregătite special pentru voi și să umpleți ulițele satului de voie bună, zâmbete colorate și chiote molipsitoare. Copiii de toate vârstele, însoțiți de cei dragi, se vor putea bucura de numeroase activități pregătite special pentru această zi minunată”, anunță organizatorii.

Între orele 11.00 și 17.00, copiii sunt invitați să participe la ateliere de modelare a lutului, de instalații tradiționale, de pictură, podoabe și ceramică antică și de creație folosind elemente din natură. Cei mici se vor putea bucura de tiroliană, covorul cu povești, jocurile copilăriei, momente artistice, precum și de un târg cu produse pentru copii. Vată de zahăr, înghețată, acadele cu miere și propolis, limonadă, clătite, ciocolată de casă și jucării lucrate manual sunt doar câteva dintre produsele care vor aduce și mai multă bucurie în această zi specială.

Pentru cei mici intrarea este gratuită. Pentru însoțitori, un bilet costă 6 lei. Acesta include intrarea la eveniment și vizitarea pe exterior a obiectivelor de arhitectură tradițională din Muzeul Satului.

Sursă: Muzeul Satului Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Activități de Ziua Copilului la Aeroportul Internațional Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.