De azi, timp de două luni, Learning Architect oferă românilor acces gratuit la programul de învățare online “Mintea deschisă”. ”E un cadou pentru toți cei care cred că în 2020 merită să ai grijă de mindsetul tău”, spun cei de la Learning Architect.

”Azi e ziua noastră. Dar e ziua noastră într-un an care ne pune la încercare. (…) Și mai importantă acum decât orice paradă este parada gândurilor din mintea noastră. Cât sunt de deschise către ceilalți? Cât sunt de optimiste? Cât sunt de flexibile și adaptabile?”, întreabă cei de la Learning Architect.

De 1 Decembrie, Learning Architect oferă cadou românilor programul de învățare online “Mintea deschisă”, disponibil gratuit în perioada 1 decembrie – 31 ianuarie.

Ce vei găsi în cadou: ”10 episoade video cu informații și tehnici de antrenare a mentalității; 12 misiuni de învățare prin care vei aplica practic ce ai descoperit; o comunitate deschisă în care vei putea împărtăși idei și adresa întrebări; resurse de învățare personalizate după interesele tale”, explică reprezentanții Learning Architect.

O călătorie pe care o poți accesa simplu, descărcând pe mobil aplicația LearnON.

Mai multe informații puteți descoperi aici.

Sursă informații și foto: Learning Architect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.