În fiece final de an se fac bilanțuri. Unele oficiale, altele în gând.

Instituțiile și firmele își rostuiesc – cum e firesc, de altfel – bilanțurile în cifre. Ce a fost bun, ce n-o fi fost prea potrivit, după care se trage o linie și se socotește dacă dă cu minus ori cu plus. Iar în funcție de asta se fac, logic, strategii, planuri, se desenează idei spre a fi mai bine în anul care vine decât în cel care face o reverență firavă și pleacă într-ale lui, ca să își găsească meritatul său culcuș în calendarul trecut.

Cât despre bilanțuri în gând, ni le facem, probabil, mulți dintre noi. Ne cântărim deopotrivă împlinirile și dezamăgirile care s-au perindat prin viața noastră de-a lungul unui an. Unii ieșim pe plus, alții pe minus. Sigur e că nu ne ies gândurile cu zecimale. Iar în cazul în care unora dintre noi nu ne-au zâmbit galeș ursitoarele în 2021, le putem tachina totuși, parafrazând o scrisă de final dintr-un roman celebru, și anume că, la urma urmelor, e și mâine un an. Unul nou. Iar nu doar o nouă zi, ca în ”Pe aripile vântului”.

Revenind la bilanțuri. Retrospectiva 2021 în ceea ce privește eZiarultău este simplă, în doar două cuvinte, și le este dedicată cu totul cititorilor: vă mulțumim!

Tiberiu Sabo

Sursa foto: pixabay.com

 

CITEȘTE ȘI:
Ce frumoasă călătorie! | video

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.