Într-un meci din grupa A a Ligii Campionilor, CSM București a învins-o, ieri, în deplasare, pe SG BBM Bietigheim. Echipa din capitală era deja calificată în sferturile de finală ale competiției. Știrea, de fapt, este că în această partidă Cristina Neagu a marcat golul său cu numărul 1000 în EHF Champions League. Românca urcă astfel pe un podium pe care stau Jovanka Radicevic (Muntenegru) şi Anita Gorbicz (Ungaria). De altfel, Cristina Neagu este şi golghetera acestui sezon de Liga Campionilor, cu 90 de goluri.

O performanță remarcabilă a unei jucătoare uimitoare, care e în stare să tragă după ea, precum o locomotivă, orice echipă – inclusiv naționala României.

Cristina Neagu a fost desemnată în patru rânduri cea mai bună jucătoare a lumii. A atins, iată, și această bornă de 1000 de goluri în Liga Campionilor. I se cuvine prețuirea noastră, a celor care iubesc sportul. De fapt, a celor care iubesc nu doar sportul, ci valorile din orice domenii ale vieții de zi cu zi. Dincolo de ofuscări și de ciorovăieli din te miri ce, de prin sport ori de prin alte cele, poate că ar fi cazul să le facem o reverență oamenilor de ispravă, care sunt vârfuri în profesiile, meseriile, ocupațiile lor, cum vreți a le spune.

Tiberiu Sabo

Sursa foto: Facebook / Cristina Neagu

CITEȘTE ȘI: Fotbal – naționala | În loc de bilanț, niște așteptări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.