Ziua Mondială a Apei este marcată de Administrația Bazinală de Apă Someș – Tisa prin acțiuni de implicare socială și conștientizare publică a importanței resurselor de apă pentru viață și mediul înconjurător.

Pentru a atrage atenția asupra riscurilor poluării și a oferi un exemplu cetățenilor, pe cursurile de apă din mai multe județe, inclusiv Maramureș, au avut loc sau sunt programate activități de igienizare. Vineri, 26 martie, de la ora 9.00, este anunțată acțiunea de igienizare a acumulării Strâmtori – Firiza.

”Îndemnăm publicul să-și îndrepte atenția asupra protejării și conservării resurselor de apă. Fiecare dintre noi are un rol important în susținerea unor practici adecvate față de apă și mediul înconjurător. Haideți să dăm dovadă de mai multă responsabilitate în relația cu mediul în care trăim!”, este îndemnul formulat de cei de la Administrația Bazinală de Apă Someș – Tisa

”Prețuiește apa!” reprezintă tema aleasă anul acesta de Organizația Națiunilor Unite pentru sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei, în data de 22 martie.

Pagina evenimentului ”Curățăm acumularea Strâmtori-Firiza” este disponibilă aici.

Sursă informații: Facebook / Apele Române Someș-Tisa

CITEȘTE ȘI:
Ziua Mondială a Apei va fi celebrată la Muzeul Județean de Mineralogie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.