Vineri și sâmbătă, 17 și 18 decembrie, în orașul Tăuții Măgherăuș și localitățile aparținătoare (Băița, Bozânta Mare, Nistru, Ulmoasa, Bușag, Merișor) se va desfășura acțiunea de colectare a aparatelor electrice vechi sau defecte.

Cetățenii beneficiază de un serviciu gratuit de colectare de la domiciliu sau de la sediul instituțiilor/firmelor a aparatelor electrice vechi sau defecte. Asta în baza unei programări prealabile. Apelați 0756 036 205 sau 0720 811 640.

”Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii”, precizează organizatorii.

Vineri și sâmbătă se va colecta la mașina de colectare. Aceasta va circula prin toate localitățile aparținătoare orașului Tăuții Măgherăuș. Sâmbătă se va colecta atât la mașina de colectare, cât și la punctul de colectare din fața primăriei, între orele 10.00 și 16.00. Toți cei care vor apela la serviciul de colectare din cadrul campaniei pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile constând în echipamente electrice și electrocanice noi. Tragerea la sorți va avea loc sâmbătă, ora 16.00, la primărie.

O campanie de mediu organizată de Tăuții Măgherăuș în parteneriat cu The Green Project (TGP), Organizația Colectivă ECO POSITIVE și partenerii locali Garda de Mediu și Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș.

Sursă informații și foto: The Green Project

CITEȘTE ȘI:
Dăruiește mai mult decât un cadou!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.