Azi și mâine, în comuna Remetea Chioarului se desfășoară acțiunea de colectare a aparatelor electrice vechi sau defecte.

Primăria Remetea Chioarului împreună cu The Green Project (TGP) și Organizația Colectivă Eco Positive pun la dispoziția cetățenilor un serviciu gratuit de colectare de la domiciliu sau de la sediul instituțiilor/firmelor a aparatelor electrice vechi sau defecte. În baza unei programări prealabile la numerele de telefon 0756 036 205, 0800 444 800 sau accesând thegreenproject.ro/comanda. Serviciul se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor și firmelor private.

Vineri și sâmbătă se colectează între orele 10.00 și 16.00 la mașinile de colectare care vor circula prin toate localitățile aparținătoare: Poşta, Remetea Chioarului, Berchez, Berchezeoaia, Remecioara.

Ce înseamnă DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice (DEEE) și trebuie reciclate. ”Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii”, spun organizatorii.

O campanie de mediu organizată în parteneriat cu Garda de Mediu și Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș.

Pagina evenimentului este disponibilă aici.

Sursă informații și foto: The Green Project

 

CITEȘTE ȘI:
A fost lansat Ghidul Bunelor Eco-Maniere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.