Pentru toți cei care vor să își ”înverzească” stilul de viață, pentru toți cei care doresc să trăiască mai sustenabil, să facă alegeri de consum responsabil, acesta este mesajul WWF: treci pe verde!

”Oamenii cred că sunt prea mici ca să aducă o schimbare pentru planetă. De fapt, schimbarea începe chiar cu pașii mici făcuți de fiecare dintre noi. Pași care nu sunt doar o declarație, ci au devenit parte din comportamentul nostru de zi cu zi”, spun reprezentanții WWF România.

”Treci pe verde” reprezintă spațiul virtual unde poți afla despre afacerile și inițiativele sustenabile existente în toată țara. Ai de ales un cadou? Vrei să ieși la masă? Plănuiești o ieșire de weekend? Totodată ai vrea să simți că ai făcut și ceva pentru natură? Intră pe platformă și fă alegeri bune pentru tine, pentru cei dragi și pentru natură.

”Lansăm proiectul «Treci pe verde» pentru a aduce împreună și a promova afacerile și inițiativele sustenabile din România. Prin intermediul platformei, vrem să strângem cât mai multe inițiative de acest fel, din întreaga țară, pentru a arăta că nu este atât de greu să faci alegeri de consum care să ajute la protejarea naturii”, se arată în postarea WWF România.

În România, WWF lucrează din 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, zimbri, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. În 2021, WWF aniversează 60 de ani de acțiune pentru natură și oameni la nivel internațional. Și 15 ani de activitate în România.

Detaliile despre ”Treci pe verde” sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: WWF România

 

CITEȘTE ȘI:
A fost lansat Ghidul Bunelor Eco-Maniere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.