”Ținutul Zimbrului – Neamț, locul I în cadrul competiţiei Top 100 Sustainable Destinations, categoria People’s Choice Award”, anunță Ministerul Mediului.

Ținutul Zimbrului / Bison Land (Neamț) a obținut locul I la categoria People Choice’s Award în cadrul competiției internaționale ”Green Destinations Story Awards”. Organizată pentru stabilirea celor mai sustenabile 100 de destinații din lume. ”Este singura microregiune din România care a reușit să ajungă și să se mențină în acest clasament exclusivist, din 2017 până în prezent”, menționează sursa citată.

Ceremonia de decernare a ”Green Destinations Story Awards” 2022 a fost organizată de Green Destinations. În parteneriat cu GLP Films și ITB Berlin. Găzduită de Visit Portugal. ”Bison Land s-a calificat în acest top select al destinaţiilor verzi din lume şi graţie programului de eliberare a zimbrilor în pădurile nemţene, coordonat de Romsilva – Parcul Natural Vânători Neamț, considerat un exemplu de bună practică în ceea ce priveşte conservarea biodiversităţii, dar şi a punerii în valoare a specificului local”, se arată în postarea Ministerului Mediului.

Mai multe despre Ținutul Zimbrului, aici.

Sursă informații și foto: Ministerul Mediului

CITEȘTE ȘI:
Transformă dozele de aluminiu în obiecte de artă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.