Asociația Europeană a Zonelor de Munte, EuroMontana, în cadrul căreia Consiliul Județean Maramureș este membru, împreună cu Secretariatul Parteneriatului Montan anunță apelul de candidaturi pentru cea de-a șaisprezecea ediție a Școlii de vară IPROMO.

IPROMO este un program anual de instruire privind dezvoltarea durabilă a munților organizat în comun de Secretariatul Parteneriatului Montan al Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), Universitatea din Torino și Universitatea din Tuscia (Italia). Tema școlii de vară IPROMO din acest an va fi ”Tineretul și viitorul pădurilor din zona de munte”, iar dezbaterile se vor axa pe managementul durabil al pădurilor, cu accent pe rolul tinerilor.

Cursul va fi un studiu aprofundat ce se va desfășura timp de două săptămâni la Pieve Tesino (nord-estul Italiei) și Ormea (nord-vestul Italiei), în perioada 11 – 25 iulie 2023. Școala de vară se va desfășura cu prezență fizică, iar limba de predare va fi engleza.

Sunt eligibili să aplice cei cu vârsta sub 35 de ani. Persoanele interesate pot aplica online, prin transmiterea unui curriculum vitae ca fișier Word sau PDF la adresele de e-mail Antonella.Sorrentino@fao.org și Fabio.Parisi@fao.org. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 28 februarie, iar solicitanții vor primi un răspuns până la jumătatea lunii martie.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean

CITEȘTE ȘI: Eco Maramureș, destinație ecoturistică încă trei ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.