Mâine are loc All aBoard Firiza 2020, adică a doua acțiune de ecologizare a lacului Firiza organizată de membrii comunității de Stand Up Paddle Boarders din Baia Mare și din împrejurimi.

Prima ediție a avut loc anul trecut, când cei 35 de voluntari participanți au reușit să adune, în doar câteva ore, 10 metri cubi de deșeuri de pe lacul Firiza și de pe malurile acestuia. ”Entuziasmul lor și volumul mare de deșeuri colectate ne-au încurajat să repetăm campania de ecologizare și în 2020, sperând să contribuim, astfel, la reducerea poluării și la reluarea unor obiceiuri poate doar uitate, nu pierdute de tot, de păstrare a curățeniei în natură”, mărturisesc organizatorii.

Întâlnirea la Club Sportiv Simared, punctul de plecare de pe lacul Firiza, este planificată pentru ora 9.00, pentru ca între 10.00 și 17.00 să aibă loc acțiunea propriu-zisă de ecologizare. Programul poate suferi modificări, așa că mai multe informații și detaliile de ultimă oră pot fi obținute pe pagina evenimentului.

”Sperăm să ne vedem în număr cât mai mare și să contribuim fiecare, prin acest pas mic de ecologizare, la un salt uriaș pentru o omenire mai responsabilă și mai implicată în păstrarea curățeniei în natură!”, este mesajul celor de la All aBoard Romania.

Sursă informații și foto: All aBoard Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.