Let’s Do It, Romania! se pregătește de cea de-a 8-a Zi de curățenie națională, eveniment care anul acesta va avea loc pe 18 septembrie, zi în care voluntarii vor strânge deșeurile din natură.

Tot pe 18 septembrie, 175 de țări din comunitatea Let’s Do It, World se unesc într-o cauză comună: o lume fără deșeuri.

Toți cei care locuiesc în județele Alba, Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, Ilfov, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Harghita, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, precum și în București și vor să contribuie la o țară mai curată se pot înscrie aici. De asemenea, contactele echipelor județene pot fi accesate dând click aici.

Let’s Do It, Romania! are ca partener principal, ca în fiecare an, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

„Ne bucurăm să ne putem întâlni din nou cu voluntarii Let’s Do It, Romania! și să organizăm Ziua de Curățenie Națională, devenită deja tradiție, zi în care vom contribui cu toții la o țară mai curată. Vă așteptăm să strângem deșeurile din natură și să fim cu toții parte din schimbare, să vă alăturați celor 1,9 milioane de voluntari care au participat până acum la Let’s Do It, Romania!”, a spus Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania!

În continuare, Let’s Do It, Romania!  îi invită pe cei care doresc să fie parte din schimbare să fie voluntari digitali, adică să marcheze deșeurile pe care le întâlnesc în natură în aplicația TrashOut. Echipa Let’s Do It, Romania! va trimite sesizări autorităților prin platforma 4B, iar în maxim 30 de zile acestea revin cu un status în ceea ce privește zonele respective.

Mai multe informații pe www.letsdoitromania.ro

Sursă informații și foto: Let’s Do It, Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.