GreenTech Film Festival, eveniment dedicat educaţiei și promovării unui stil de viaţă sustenabil, grijii faţă de mediu şi tehnologiilor verzi, se mută anul acesta în mediul online.

Astfel, #gtff4you se desfăşoară în perioada 16-22 noiembrie pe canalele asociate platformei (website şi social media) şi pe eventbook.ro.

”GreenTech Film Festival oferă anul acesta o ediţie specială pentru tine, cel din spatele ecranului, şi aduce în atenţie evenimente care abordează teme precum: biodiversitatea din România, energia regenerabilă, tehnologie si inovaţie pentru combaterea schimbărilor climatice, şi proiecţii de film apreciate la ediţiile anterioare sau văzute în premieră anul acesta”, se arată pe site-ul dedicat festivalului.

În deschiderea seriei de evenimente şi proiecţii organizatorii oferă acces gratuit la premiera documentarului ”To Teach a Bird to Fly”, prezentat cu sprijinul Ambasadei Finlandei la Bucureşti, un film care explorează dispariția păsărilor și schimbările climatice printr-o poveste fictivă din viitor. Documentarul va fi disponibil pe parcusul zilei de 16 noiembrie, pe site-ul greentechfilmfestival.ro, iar pe 17 noiembrie va putea fi umărit şi pe eventbook.ro.

În programul acestei ediţii sunt incluse proiecţii ale unor filme scurte care ilustrează modelul danez pentru combaterea schimbărilor climatice, prezentate cu sprijinul Ambasadei Danemarcei în România, cât şi animaţia ”In The Forest of Huckybucky”, prezentată cu sprijinul Ambasadei Norvegiei la Bucureşti. Cu sprijinul Ambasadei Suediei la București vor fi incluse în program și filme scurte legate de sustenabilitate și inovație care fac parte din proiectul Stories from Sweden, Swedish Institute.

🌲 Programul complet al evenimentelor şi proiecţiilor este disponibil aici.

GreenTech Film Festival este un concept lansat de Media Image Factory, agenție specializată în dezvoltarea proiectelor și inițiativelor cu impact social, iar această ediţie specială este sprijinită de: Ambasada Suediei la Bucureşti, Ambasada Norvegiei la Bucureşti, Ambasada Finlandei la Bucureşti, Ambasada Danemarcei la Bucureşti, Institutul de Film Norvegian, Asociaţia Alucro, Every Can Counts România, Organizaţia ECOTIC.

Sursă informații și foto: GreenTech Film Festival

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.