A fost lansat un ghid metodic care conține 10 lecții despre economia circulară și schimbările climatice. Inițiativa face parte din programul ”Verde GO” și se adresează elevilor din clasele 0-IV.

Ghidul metodic ”Verde GO” conține 10 lecții despre economia circulară și schimbările climatice. Vizează creșterea gradului de responsabilizare și educare al elevilor din clasele 0-IV în domeniul protecției mediului. Astfel, ghidul se adresează tuturor celor care vor să-i îndrume pe cei mici către un comportament responsabil față de mediu.

”Deschide Ghidul metodic Verde GO și parcurge, împreună cu cei mici, poveștile cu eroi copii, familiile și prietenii lor. Alături de micii exploratori vei merge într-o aventură a cunoașterii fenomenelor naturale și a activităților prin care avem grijă de mediul înconjurător”, se arată pe platforma de responsabilitate socială kilometrulbine.ro.

Ghidul este realizat de Asociația Viitor Plus și susținut de Automobile Dacia și Ministerul Mediului.

”Verde GO” este un program de educație și sustenabilitate care încurajează comportamentele responsabile ale șoferilor, și nu numai, față de mediul înconjurător.

Sursă informații și foto: Asociația Viitor Plus

CITEȘTE ȘI:
Liceenii și profesorii lor, invitați la un concurs pe tema schimbărilor climatice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.