”Industria modei este al doilea ca mărime poluant din lume, după industria petrolieră”, de aici ar trebui să pornim prezentarea alternativei ”Vindeți la Remix”.

”În fiecare an, numai din producția textilă a UE rămân peste 16 milioane de tone de deșeuri”, informează cei de la Remix, care nu se mulțumesc să atragă atenția asupra acestei situații, dar vin și cu o posibilă soluție: ”prelungirea vieții textilelor – cu cât purtăm mai mult un articol vestimentar, cu atât va fi mai puțină nevoie de a fabrica alte textile”.

Așadar dacă printre rezoluțiile noului an se numără și aceea de a face ordine în garderobă, aveți o variantă verde la dispoziție: alegeți articolele vestimentare și accesoriile de care doriți să vă despărțiți, înfrângeți sentimentele de regret care însoțesc orice despărțire și faceți primul pas: intrați pe site-ul sell.remixshop.com/ro.

Ce urmează? Indicați mai întâi tipul articolului (de damă, bărbătesc sau pentru copii), apoi ce marcă este, și, în final, alegeți o categorie (îmbrăcăminte, încălțăminte, geantă sau accesoriu). Veți primi imediat o ofertă cu sumă garantată pentru fiecare articol aprobat și imediat ce articolul este aprobat veți primi venitul corespunzător.

Ce se caută? ”Pentru a fi acceptate, îmbrăcămintea și accessoriile dvs. trebuie să fie curate și fără urme de folosință. Nu trebuie să aibă pete, găuri, fire trase, uzură și alte defecte”, spun cei de la Remix. Se caută modele în conformitate cu tendințele actuale, iar pentru mărcile mai populare veți primi oferte mai ridicate.

”Putem să arătăm elegant fără să dăunăm naturii, iar cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a nu încuraja supraproducția industriei de modă și de a alege cumpărături second-hand”, precizează sursa citată.

Remixshop.com este unul dintre magazinele electronice principale de îmbrăcăminte second-hand și outlet de modă din Europa, fiind prezent în 9 țări.

Sursă informații: Remixshop. Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.