WWF te invită de sărbători să dăruiești mai mult decât un cadou. Oferă cuiva drag unul din cele patru plușuri WWF și faci automat o donație pentru protejarea speciilor emblematice românești. Adoptă și devii unul dintre cei care ocrotesc speciile valoroase din România și habitatul lor natural!

Animalul-legendă al României are nevoie de ajutorul tău. ”Specia este amenințată din cauza defrișării pădurilor și a fragmentării habitatului de către infrastructura urbană și rurală în plină dezvoltare. Un alt pericol major este braconajul care continuă profitând de slaba implementare a legislației”, se arată pe site-ul WWF România.

Adoptă simbolic un urs aici.

Felina emblematică a Carpaților, un mare maestru al camuflajului și un carnivor extrem de discret are mare nevoie de ajutorul tău. ”Supraviețuirea speciei este pusă în pericol de braconaj, dar mai ales prezența și activitățile umane care îi invadează din ce în ce mai mult habitatul. În prezent, în Europa nu mai sunt decât 9.000 de exemplare dintre care 1.200 în România”, menționează cei de la WWF România.

Adoptă simbolic un râs aici.

Totemul străvechi al dacilor are nevoie de ajutorul tău. ”Specia este amenințată din cauza defrișării pădurilor și a fragmentării habitatului de către infrastructura urbană și rurală în plină dezvoltare. Un alt pericol major este braconajul care continuă profitând de slaba implementare a legislației. De asemenea turismul nesustenabil și prezența câinilor maidanezi în habitatele naturale pun în primejdie specia”, avertizează WWF România.

Adoptă simbolic un lup aici.

Specia reprezentativă a WWF, simbol al vulnerabilității faunei și semn al echilibrului și armoniei între yin și yang, susține speciile aflate în pericol din România. Adoptă simbolic un panda chiar azi iar donația ta va ajuta la protejarea speciilor vulnerabile de la noi: sturionul, râsul, lupul, zimbrul, ursul.

Adoptă simbolic un panda aici.

Adopţia ta susţine implementarea soluțiilor de diminuare a conflictului om-animal, crearea unei legislații care să protejeze pădurile virgine și speciile de braconaj, identificarea și securizarea coridoarelor de migrație a speciilor.

Sursă informații și foto: WWF România

CITEȘTE ȘI:
Treci pe verde!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.