În 9 și 10 iulie, în Sighetu Marmației va avea loc o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice, electronice și electrocasnice.

”Pe toată durata derulării campaniei, echipa responsabilă cu colectarea deșeurilor se va deplasa la domiciliul solicitanților pentru preluarea electrocasnicelor vechi, grele sau voluminoase, în baza unei programări prealabile la numerele de telefon 0720 811 640 sau 0756 036 205”, informează Primăria municipiului Sighetu Marmației, precizând că această campanie se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor și firmelor private.

De asemenea, atât vineri, cât și sâmbătă se va colecta, fără a fi necesară o programare prealabilă, la mașina de colectare care va circula pe raza municipiului Sighetu Marmației, iar sâmbătă colectarea se va desfășura atât la mașina de colectare, cât și la punctul de colectare ce va fi amplasat pe Platforma CPL situată în cartierul Unirii, între orele 10:00 – 16:00.

Pentru a încuraja populația municipiului să participe în număr cât mai mare la această campanie de colectare a echipamentelor electrice și electronice nefuncționale, evitând astfel abandonarea acestora pe domeniul public, organizatorii au pregătit o tombolă cu 21 de premii, constând în echipamente electrice și electrocasnice noi. Tragerea la sorți și desemnarea câștigătorilor va avea loc sâmbătă, 10 iulie, la ora 16:00, la punctul de colectare de pe Platforma CPL.

Campania este organizată de Primăria municipiului Sighetu Marmației în colaborare cu The Green Project, partener al Asociației RoRec.

Sursă informații și foto: Primăria municipiului Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.