Până în 26 octombrie, Baia Mare participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice.

”Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a  deşeurilor electrice şi electronice din Baia Mare și Blidari, Firiza, Valea Neagră!”, este invitația lansată de organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Maramureș. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 9.00-17.00.

Cetățenii interesați să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau stricate, le pot aduce la unul din următoatele punctele provizorii de colectare deschise în data de 17 octombrie 2020, între orele 10.00-16.00: la RFN, intersecția bd. Republicii cu str. Lupului (lângă magazin Liana) și la Semilună.

Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro nu doar că puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile, dar puteți și câștiga premii prin tragere la sorți. Data extragerii premiilor este 26 octombrie, ora 14.00, la Centrul de Colectare DEEE Baia Mare (str. Europa nr. 25, Baia Mare). Se pot câștiga mixere (3), cafetiere (2), călcătoare (3), cuptoare cu microunde (2) și un aspirator. (G.D.)

Sursă informații și foto: colecteaza.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.